Op zoek naar de beste hosting voor een WordPress website?

WordPress is vandaag de dag nog altijd de meest gebruikte software voor het ontwikkelen van alle mogelijke websites. Met alleen een WordPress website ben je er alleen nog niet. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten altijd op de site terecht kunnen is het van groot belang om te beschikken over een professionele web-host. Ben jij op zoek naar de beste hosting voor een WordPress website dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor dé webhosting van dit moment. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we de belangrijkste info voor jou op een rijtje gezet!

Wat is webhosting – definitie en belang

We laten je straks meer zien over de voordelen die onze hosting voor WordPress websites te bieden heeft. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om even kort in te gaan op de definitie en het belang van de juiste webhosting. Waarom is het namelijk van cruciaal belang dat jij over een goede hosting beschikt? In feite is webhosting aan te merken als een online dienst die de content van jouw website toegankelijk maakt op het internet. Wanneer je een hostingplan koopt, huur je eigenlijk ruimte op een fysieke server om alle bestanden en gegevens van de website op te slaan. Webhosting bedrijven leveren de technologie en de middelen die nodig zijn voor de effectieve en veilige werking van de site van jouw bedrijf of organisatie.

Dit betekent dan ook dat het bedrijf achter de webhosting verantwoordelijk is voor het op orde houden van de server, het implementeren van veiligheidsmaatregelen en het garanderen dat gegevens zoals teksten, foto’s en andere bestanden op de juiste manier kunnen worden overgezet naar de browsers van de bezoekers. Je kunt zelf een website hosten, maar hiervoor heb je aanzienlijk wat technische vaardigheden nodig als je dit goed wilt doen. Self-hosting houdt in dat je een server vanaf niks bouwt opzet en configureert. Door een web-host in te schakelen maak je het jezelf echt veel makkelijker.

Voordelen van onze hosting voor WordPress websites

Het is dus van groot belang om te beschikken over de juiste hosting, ook als het aankomt op WordPress websites. Nu vraag je je wellicht af waarom je voor ons zou moeten kiezen. We hebben het net even wat makkelijker voor je gemaakt door onze voordelen hieronder op een rijtje te zetten:

  • Wij bieden litespeed webhosting – een van de grootste voordelen die wij te bieden hebben is het feit dat je bij ons beschikt over litespeed webservers welke tot 5 keer sneller zijn dan de andere server types. Door deze hoge snelheid kunnen je klanten snel en eenvoudig navigeren over je website, zonder ook maar op enig moment last te hebben van vertragingen. Betere klantervaring zorgt voor meer conversie!
  • Wij beschikken over NVMe opslag – daar komt bij dat je bij ons beschikt over NVME opslag. Los van het feit dat deze speciale opslag het mogelijk maakt om data snel over te dragen naar een SSD is het ook nog eens vele malen veiliger dan andere soorten opslag. Dit zorgt ervoor dat bestanden snel worden overgezet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om dataverlies.
  • Wij houden van persoonlijk contact – lange wachttijden of chatbots, wij hebben er een hekel aan en houden van persoonlijk contact. Wij werken met WhatsApp omdat dit lekker toeghankelijk is, hierdoor is het heel makkelijk om vragen te stellen als er iets niet helemaal goed gaat of als er aanpassingen nodig zijn voor de hosting.

Kies jij ook voor onze hosting?

We hopen dat je dankzij de info uit dit artikel wat meer te weten bent gekomen over het belang van de juiste webhosting voor jouw WordPress website. Door vandaag nog te kiezen voor ons als host weer je zeker dat je van de best mogelijke kwaliteit service voorzien bent. Wil je nog meer te weten komen over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. Eén van onze specialisten staat je zo snel mogelijk te woord om jou van antwoord op alle mogelijke vragen te voorzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
WhatsApp met Roelien
Hallo, mijn naam is Roelien :) als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!