Altijd up-to-date dankzij website onderhoud uitbesteden!

Als ondernemer weet je maar al te goed hoeveel werk het kost om je website of webshop draaiende te houden. Je website moet up-to-date blijven, beveiligd zijn tegen potentiële dreigingen en snel laden zodat bezoekers niet direct de benen nemen. Een website onderhouden kan een tijdrovende klus zijn en het vergt ook enige kennis. Want installeer je wel de juiste plug-ins? Mag je wel alles op de gok updaten? Soms is het verstandig om niet alles zelf te willen doen. En waarom zou je ook zoveel moeite erin steken als je het kan uitbesteden?

Afspraak inplannen

Waarom je website laten onderhouden? 

Het laten onderhouden van je website brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt periodiek onderhoud voor een verkleinde kans op crashes en hacks, een snellere website en vergroot het de klanttevredenheid. Laat je je website of webshop onderhouden? Dan is jouw site sneller, veiliger, efficiënter én gebruiksvriendelijker. Wat uiteindelijk ook weer voor meer conversies zorgt. Een ander bijkomend voordeel van onderhoud uit handen geven? Je houdt meer kostbare tijd over om te besteden aan je core business.

Website onderhoud uitbesteden aan Jouw Site Host

Vertrekken bezoekers snel door een te lange laadtijd en blijven updates veel te lang staan omdat je niet zeker weet of je ze wel mag updaten? Dan weet je dat het de hoogste tijd is om jouw website te laten onderhouden. Doe je dit niet, dan staat jouw site stil. En stilstaan is achteruitgaan! 

Bij Jouw Site Host begrijpen we dat een website onderhouden een vak apart is. Daarom neem ik graag deze taak uit handen. Met een professionele aanpak zorg ik ervoor dat jouw site altijd veilig, snel en helemaal up-to-date is. Ik spoor tijdig problemen op, doe updates en maak dagelijks een back-up. Kortom: ik zorg ervoor dat jouw website soepel draait zodat jouw klanten en jijzelf tevreden zijn én blijven.

Deze ondernemers gingen jou voor!

Shannon van Willigen

Roelien (de eigenaresse van Jouw Site Host) is echt een topper! Ze is goed bereikbaar, wilt graag helpen bij ieder probleem (ongeacht of dit een groot of klein probleem is) en denkt altijd in oplossingen. Ze heeft mij met alle WordPress/website problemen geholpen en mijn website draait nu beter dan ooit te voren. Ik ben Roelien ontzettend dankbaar en ik ben blij dat ik met mijn website naar Jouw Site Host ben gegaan! Dit is zonder twijfel de fijnste webhost die ik tot nu toe gehad heb in 7 jaar tijd! Heel blij mee! Roelien bedankt 😉

Courtney Beumer

Roelien is mijn lot uit de loterij. Al maanden had ik problemen met mijn wordpress omgeving. Keer op keer lag de omgeving eruit en kregen bezoekers een foutmelding op mijn website. Mijn website was door iemand anders gebouwd, super mooi en super strak, maar zij kon de oplossing niet vinden.
Ik sprak Roelien, zij herkende mijn problemen direct. De overstap had zij in een mum van tijd geregeld. Altijd goed bereikbaar en vriendelijk staat zij mij te woord. Ik heb sindsdien geen dag meer problemen gehad en waar ik de kans krijg adviseer ik iedereen om bij haar de website onder te brengen.

Alinta van Helvoirt

Enorm blij met de hulp die ik van Roelien heb gekregen. Zij heeft voor mij in een korte tijd een zeer mooie professionele webshop gebouwd. Zelf had ik hiervoor een standaard webshop gebouwd waarin veel beperkingen zaten. Met de hulp van Roelien zijn deze beperkingen nu verleden tijd. Roelien denkt met je mee en is zeer kundig in haar vak. Echt een aanrader om mee samen te werken.

Website onderhoud: de pakketten 

Bij Jouw Site Host bieden we verschillende pakketten aan zodat er voor ieder type ondernemer een passende oplossing is. Staat het perfecte onderhoudspakket voor jou er niet tussen? Geen probleem! ik ga graag met je in gesprek om een onderhoudspakket op maat samen te stellen dat volledig voldoet aan jouw wensen en eisen.

Wil je je website laten onderhouden, dan kan je kiezen uit onderstaande pakketten:

Onderhouds pakketten

BASIS

Pakket A

Maandelijkse updates
Dagelijkse externe backups
7 dagen support
Dagelijkse malware scan
Update fouten hersteld*
19,99

*mits binnen 2 uren

Meest gekozen

ONTZORGD

Pakket B

Alles uit pakket A én…
Wekelijkse updates
24/7 uptime monitoring
Inclusief Litespeed hosting
Website snelheidscontrole
Maandelijkse rapportage
34,99

ZEKERHEID

Pakket C

Alles uit pakket A en B én…
Wekelijkse updates
Opschonen en optimaliseren
Anti hack garantie 
30 minuten aanpassingen*
49,99

*worden niet opgespaard

Klik hier om een uitgebreider overzicht te zien van de pakketten

Pakket A

STARTER

Pakket B

ONTZORGD

Pakket C

ZEKERHEID

Ook jouw website laten onderhouden?

Benieuwd naar wat Jouw Site Host voor jou kan betekenen op het gebied van website onderhoud? Of wat betreft ondersteuning en/of hosting? Neem contact met ons op en ontdek hoe ik jou kan helpen. De koffie staat al klaar! 😉

Twijfel je welk pakket je nodig hebt? plan een afspraak met mij in en ik adviseer je er graag over.

Plan een gesprek met mij
Chat openen
1
Kan ik je helpen?
WhatsApp met Roelien
Hallo, mijn naam is Roelien :) als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!