Wie ben ik

Ik bied een alles-in-een oplossing door vrouwelijke ondernemers te helpen bij het bouwen en onderhouden van hun website of webshop. Maar hoe ben ik hier gekomen, en wat heeft mijn bedrijf gevormd tot wat het nu is?

Het Begin

Middelbare school, wiskunde was mijn lievelingsvak. Ik wilde graag wiskundelerares worden. Maar je weet hoe het gaat: je bent jong en je dromen veranderen nog wel eens.

Leuke info, maar …

Wat je aan deze informatie hebt? Door wiskunde ontdekte ik hoe goed ik was in het werken met cijfers. Op die leeftijd heb ik er nooit over nagedacht om er mijn werk van te maken. Ik koos voor een baan in de detailhandel en ben mijn passie uit het oog verloren. 
De detailhandel bleek toch niet mijn eindbestemming te zijn. Na lange tijd ben ik dan ook gestopt met dit werk.
Door mijn werk in de detailhandel, heb ik lang rondgelopen met een droom: een eigen webshop. Na mijn ontslag hield niets me meer tegen: dit was mijn moment! Ik had niets meer te verliezen.

Maar toen …

Tijdens het bouwen van mijn webshop heb ik het werken met cijfers weer helemaal teruggevonden. Ik had nooit verwacht dat ik coderen zo interessant zou vinden, ik was er goed in, het ging echt super!
Maar toen mijn webshop live ging, kwam ik erachter dat het hebben van een webshop tóch niet mijn roeping was. Ik vond het bouwen van de shop veel leuker dan de verkoop. 
Ik ben een research addict, dus ik ging me verdiepen in de technische aspecten van de bouw van een website- of shop. 
Langzamerhand groeide het uit tot een passie.
Ik kwam in contact met andere webshop eigenaars, en ik zag al snel dat veel ondernemers door de bomen het bos niet meer zagen. Hosting, domeinnamen, WordPress, Shopify… Waar moet je in hemelsnaam beginnen?
Toen kwam het idee: ‘kan ik niet gewoon anderen helpen met het maken en bijhouden van hun website- of winkel?’

Zo is Jouw Site Host ontstaan

Het bouwen en onderhouden van een website moet leuk en spannend zijn, toch? Hier moet je geen stress over krijgen! Door de zorg over je website of webwinkel aan mij uit te besteden, heb je meer tijd voor de dingen die je leuk vindt. De dingen die klanten en groei opleveren

Dus: of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij het opzetten van je website, of je wilt het onderhoud uit handen geven, ik sta klaar om je te helpen. Ik wil graag kennismaken en de last van je schouders nemen.

Plan een gesprek met mij

P.S. Ik ben een levensgenieter, woon samen met mijn man en zoontje in het prachtige Friesland, en houd van sushi en rode wijn. Voor als je je dat afvroeg 😉

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
WhatsApp met Roelien
Hallo, mijn naam is Roelien :) als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!