Hoe kies je het perfecte WordPress thema voor jouw website

Het kiezen van het perfecte WordPress thema voor je website kan een ontmoedigende taak zijn. Met zo veel om uit te kiezen, hoe weet je welk thema geschikt is ? In dit artikel bespreken we enkele tips over hoe je het juiste thema kiest en waar je op moet letten. We zullen ook een aantal van onze favoriete WordPress thema’s aanraden die zowel mooi als functioneel zijn. Dus of je nu net begint met een nieuwe website of je huidige ontwerp wilt updaten, lees verder voor een aantal geweldige ideeën!

Waar let je op bij het kiezen van een WordPress thema?

Er zijn een paar belangrijke dingen om naar te kijken bij het kiezen van een WordPress thema. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat het thema compatibel is met uw versie van WordPress. Ten tweede moet je de beoordelingen en recensies van het thema bekijken om een idee te krijgen van hoe anderen het hebben gevonden. Ten derde moet je het ontwerp van het thema bekijken om te zien of het bij uw stijl past. En ten vierde moet u er zeker van zijn dat het thema responsive is, wat betekent dat het er zowel op mobiele apparaten als op desktopcomputers goed uitziet. Door deze dingen in gedachten te houden, kunt je er zeker van zijn dat je een WordPress thema kiest dat bij je past.

Onze tips voor de beste thema’s

Dus, wat zijn onze favoriete thema’s? We hebben hieronder een paar van onze favorieten opgesomd. Maar onthoud, het beste thema voor jouw website is het thema dat past bij jouw content en branding strategie.

1. Kadence

Dit is het thema dat wij gebruiken voor bijna al onze websites! waarom? het is een prachtige basis waar je echt alles mee kan maken.

2. Astra

Super lichtgewicht thema dat perfect samenwerkt met de verschillende builders die er zijn. in combinatie met bijvoorbeeld elementor heel goed geschikt voor beginners.

3. oceanwp

Dit thema heeft al super veel mogelijkheden in de gratis versie, en is geschikt voo beginners. Werkt goed samen met verschillende builders en met Woocommerce.

Als je hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste thema of meer advies wilt over hoe je het perfecte thema voor u kunt kiezen, aarzel dan niet om contact op te nemen voor gratis advies van ons team! Welke wordpress thema’s heb je geprobeerd en vond je fijn? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
WhatsApp met Roelien
Hallo, mijn naam is Roelien :) als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!