WordPress website ondersteuning

Als ondernemer loop je tegen veel zaken aan. Je bent vaak het manusje van alles en met allerlei dingen tegelijkertijd bezig. Een belangrijk onderdeel van jouw onderneming, is jouw website of webshop. Deze moet worden onderhouden, continu worden voorzien van nieuwe content en er moeten ook weleens problemen worden opgelost. Maar wat als je daar zelf geen tijd voor hebt of geen kaas van hebt gegeten? Dan kan je wel wat website ondersteuning gebruiken! Wij van Jouw Site Host ondersteunen jou graag.

Waarom website ondersteuning?

Loop je tegen een probleem aan, heb je vragen over het toevoegen van nieuwe pagina’s of producten of is er een ander ingewikkeld voorval waar je wel wat hulp bij kan gebruiken? Dan is het erg vervelend om dagen te wachten tot je weer verder kan. Kies je voor website ondersteuning bij Jouw Site Host, dan krijg je vaak dezelfde werkdag nog reactie op jouw vragen. We pakken zelfs veel taken diezelfde dag nog voor je op! Op deze manier kan jij snel bouwen aan je bedrijf, worden problemen moeiteloos opgelost en kan jij je focussen op het draaiende houden van je bedrijf in plaats van gefrustreerd ‘iets te proberen’. 

Wat nemen wij uit handen bij WordPress ondersteuning?

“WordPress ondersteuning” zegt eigenlijk al iets heel belangrijks. Namelijk dat wij alleen ondersteuning bieden binnen een WordPress website. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress ondersteuning waardoor jij de allerbeste kwaliteit kan verwachten. Maar welke taken nemen wij zoal uit handen? We zetten het voor je op een rijtje! Jouw Site Host:

  • lost storingen en problemen op;
  • ondersteunt bij het bouwen van een website of webshop in WordPress;
  • voert een nieuwe branding door (afbeeldingen, kleuren, fonts, logo en andere content);
  • bouwt een blogpagina en/of plaatst jouw blogartikelen;
  • maakt nieuwe pagina’s en/of producten voor je aan;
  • zorgt voor de juiste koppelingen (denk aan Facebook- en Instagram shopping);
  • het automatiseren van prijzen, afbeeldingen, voorraad en teksten.

Maar ook kan je al je vragen aan ons stellen. Reserveer jouw vragenuurtje en wij helpen je verder zodat je weer zelf aan de slag kan gaan. We leggen je graag alles uit, maar is het toch iets te ingewikkeld en/of tijdrovend? Dan nemen we jouw taken alsnog graag uit handen!


Je WordPress website laten onderhouden?
Bekijk dan eens onze dienst ‘onderhoud’.

Reviews

Afgelopen jaar hielp ik meer dan 50 andere vrouwelijke ondernemers met hun website

“Roelien (de eigenaresse van Jouw Site Host) is echt een topper! Ze is goed bereikbaar, wilt graag helpen bij ieder probleem (ongeacht of dit een groot of klein probleem is) en denkt altijd in oplossingen. Ze heeft mij met alle WordPress/website problemen geholpen en mijn website draait nu beter dan ooit te voren. Ik ben Roelien ontzettend dankbaar en ik ben blij dat ik met mijn website naar Jouw Site Host ben gegaan! Dit is zonder twijfel de fijnste webhost die ik tot nu toe gehad heb in 7 jaar tijd! Heel blij mee! Roelien bedankt 😉 “​

Shannon van Willigen

“Roelien is my life saver! Ik kan altijd terecht voor vragen. Ze werkt snel en nauwkeurig en heeft mij al een hoop kopzorgen en tijd bespaard. Een echte aanrader!”​

sharon willemsen

“Roelien is mijn lot uit de loterij. Al maanden had ik problemen met mijn wordpress omgeving. Keer op keer lag de omgeving eruit en kregen bezoekers een foutmelding op mijn website. Mijn website was door iemand anders gebouwd, super mooi en super strak, maar zij kon de oplossing niet vinden.
Ik sprak Roelien, zij herkende mijn problemen direct. De overstap had zij in een mum van tijd geregeld. Altijd goed bereikbaar en vriendelijk staat zij mij te woord. Ik heb sindsdien geen dag meer problemen gehad en waar ik de kans krijg adviseer ik iedereen om bij haar de website onder te brengen.”

Courtney Beumer

.

Ik wil ook ondersteund worden!

Hoe werkt dat, WordPress ondersteuning?
Je neemt een strippenkaart af met 3, 5 of 10 uren. Loop je tegen een probleem aan, heeft jouw website een storing of wil je al je vragen afvuren? Wil je een uurtje sparren of juist een spoedklus uitbesteden? Je hoeft maar te bellen, appen of mailen en wij staan zo snel mogelijk voor je klaar. Kies je voor WordPress ondersteuning via Jouw Site Host, dan hoef je niet lang te wachten, is er laagdrempelig contact, worden al jouw vragen beantwoord en je problemen zo snel mogelijk opgelost. Liever geen strippenkaart afnemen? Het is ook mogelijk om alle gemaakte uren achteraf te laten factureren. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

WordPress ondersteuning pakketten

Wil jij niet langer zelf aanrommelen en ervan uitgaan dat jouw problemen of vragen snel worden opgelost en beantwoord? Kies een WordPress ondersteuning pakket en wij staan bij vragen en problemen zo snel mogelijk voor je klaar! 

3 uren

150,-

5 uren

250,-

10 uren

500,-
Chat openen
1
Kan ik je helpen?
WhatsApp met Roelien
Hallo, mijn naam is Roelien :) als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!