Een responsive website laten maken vanaf €499,-

Jouw Site Host is dé expert in het maken van WordPress websites en webshops in WordPress. WordPress is een uniek programma met eindeloze mogelijkheden. Juist daarom kan WordPress voor beginnende websitebouwers vrij overweldigend zijn. Hierdoor wordt vaak gekozen voor een op het oog makkelijker programma om websites te bouwen. Op lange termijn brengen deze systemen echter de nodige beperkingen met zich mee en ook qua kosten zijn deze programma’s niet altijd de meest optimale keuze. De verstandigste keuze is dus om te kiezen voor WordPress, mocht je hier zelf niet helemaal in thuis zijn en wil je graag hulp van een professional, Jouw Site Host helpt je graag met het bouwen van jouw website in WordPress en neemt jou alle zorgen uit handen.

een responsive website laten maken

Tegenwoordig is het hebben van een responsive website echt een voorwaarde voor een goede website. Een responsive website wil in het kort zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat wanneer de website geopend wordt. Oftewel, of iemand jouw website nu bekijkt op zijn/haar telefoon, tablet of normale computer, de weergave van de website wordt gefinetuned voor de specifieke device, waardoor de websitebezoeker een zo optimaal mogelijke beleving en werking van de website ervaart. Hiernaast zorgt het hebben van een responsive website voor een voordeel in Google, wanneer mensen een zoekopdracht uitvoeren.

In jouw huisstijl

Een ander zeer belangrijk kenmerk van een goede website is het hanteren van een duidelijk zichtbare en uniforme huisstijl. Het hebben van een huisstijl is een onderdeel van de branding van een website en is bepalend voor de ervaring die bezoekers hebben, wanneer zij jouw website bezoeken. Branding wil zeggen het overbrengen van jouw website op de bezoeker, door middel van lay-out, de tone-of-voice en het gevoel dat jouw website oproept. Jouw Site Host kan ook helpen bij de branding van je website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van een huisstijl en het ontwerpen van een logo.

maatwerk is mogelijk

Het leveren van maatwerk oplossingen staat bij ons voorop. Wanneer je het maken van jouw website in WordPress aan ons uitbesteedt, wordt dit geheel naar jouw wens gedaan. Jouw Site Host werkt uitsluitend met WordPress. WordPress is een ‘open source content managementsysteem (CMS)’, dit houdt in dat WordPress kosteloos te gebruiken is. WordPress wordt wereldwijd door meer dan 30% van de websites gebruikt en is daarmee het meest populaire systeem voor het bouwen van websites. Doordat WordPress zoveel gebruikt wordt, zijn er ontelbare handige plug-ins voor ontwikkeld, die een breed scala aan mogelijkheden voor het bouwen van een mooie en goed werkende website geven. Mocht je voor jouw website hele specifieke wensen hebben, die niet te realiseren zijn met bestaande plug-ins, dan kunnen wij dit altijd op maat voor je ontwikkelen.

makkelijk in gebruik

Bij het opzetten van een WordPress website streven wij ernaar om de website zo op te bouwen, dat deze kan meegroeien met het bedrijf zonder al te veel tussentijdse aanpassingen. Tegelijkertijd hanteren wij voor iedere website een vrij simpele opbouw (ook wel de backend van de website), om zo een overzichtelijk systeem te creëren. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om zelf eens rond te kijken achter de schermen.

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
WhatsApp met Roelien
Hallo, mijn naam is Roelien :) als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!