Onderhoudsplan

Maandelijks opzegbaar

Als je net een nieuwe website hebt gemaakt of laten maken werkt deze super, hij is snel en veilig. Na verloop van tijd als je deze updates niet bijhoud kunnen er problemen komen, het gebruiksgemak gaat naar beneden en de veiligheid word minder. Datalek, hack of een site die niet meer bereikbaar is kan het gevolg zijn, de kosten om je site weer helemaal in orde te maken kunnen dan hoog worden.

Goed onderhoud scheelt je een hoop zorgen, zodat jij je bezig kan houden met andere ( belangrijkere ) zaken.

Het pakket kost 19,99 per maand ( de prijzen zijn excl btw, momenteel hanteren wij nog een 0% tarief )

Daarnaast hebben we aanvullingen zodat je precies kan kiezen wat je nodig hebt, deze aanvullingen kosten 4,99 per maand per stuk.

Nee dit is niet nodig, maar het kan wel praktisch zijn om alles bij één partij af te nemen.

Nee hoor alle updates worden voor jou gedaan, jij kunt je focussen op je bedrijf en het creëren van content voor de website.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de licenties van je plugins en thema’s, als deze verlopen kan het gebeuren dat deze niet meer goed werken of een veiligheidsrisico vormen. Problemen tijdens het updaten worden door ons opgelost, maar andere problemen zoals niet. Het is bij ons mogelijk om een strippenkaart te kopen om extra klussen te laten doen, zoals je database laten opschonen, of storingen en hack’s op te lossen.

Wij hebben strippenkaarten waarmee je overige problemen door ons kunt laten oppakken, maar ook veranderingen aan de website of het regelen van koppelingen waarvoor wij geen dienst hebben.

Een hack is nooit 100% te voorkomen, ook niet als het onderhoud door ons word gedaan. De kans op een hack kun je wel zoveel mogelijk beperken, onderhoud speelt hier een belangrijke rol in maar er zijn meer factoren die meespelen. Je kunt onze strippenkaart gebruiken om ons je veiligheid een boost te geven.

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
WhatsApp met Roelien
Hallo, mijn naam is Roelien :) als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het graag!