Onze diensten

Onderhoudsplan

Houd je website snel en veilig
Maandelijks opzegbaar

19,99 pm

Als je net een nieuwe website hebt gemaakt of laten maken werkt deze super, hij is snel en veilig. Na verloop van tijd als je deze updates niet bijhoud kunnen er problemen komen, het gebruiksgemak gaat naar beneden en de veiligheid word minder. Datalek, hack of een site die niet meer bereikbaar is kan het gevolg zijn, de kosten om je site weer helemaal in orde te maken kunnen dan hoog worden.

Goed onderhoud scheelt je een hoop zorgen, zodat jij je bezig kan houden met andere ( belangrijkere ) zaken.

Het pakket kost 19,99 per maand ( de prijzen zijn excl btw, momenteel hanteren wij nog een 0% tarief )

Daarnaast hebben we aanvullingen zodat je precies kan kiezen wat je nodig hebt, deze aanvullingen kosten 4,99 per maand per stuk.

Nee dit is niet nodig, maar het kan wel praktisch zijn om alles bij één partij af te nemen.

  • WordPress updates
  • Thema updates
  • Plugin updates
  • Dagelijkse backup
  • Dagelijkse maleware scan ( aanvulling )
  • Wekelijkse raportage via de mail ( aanvulling )
  • SEO rapport en pro plugin ( aanvulling )

Nee hoor alle updates worden voor jou gedaan, jij kunt je focussen op je bedrijf en het creëren van content voor de website.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de licenties van je plugins en thema’s, als deze verlopen kan het gebeuren dat deze niet meer goed werken of een veiligheidsrisico vormen. Problemen tijdens het updaten worden door ons opgelost, maar andere problemen zoals niet. Het is bij ons mogelijk om een strippenkaart te kopen om extra klussen te laten doen, zoals je database laten opschonen, of storingen en hack’s op te lossen.

Wij hebben strippenkaarten waarmee je overige problemen door ons kunt laten oppakken, maar ook veranderingen aan de website of het regelen van koppelingen waarvoor wij geen dienst hebben.

Een hack is nooit 100% te voorkomen, ook niet als het onderhoud door ons word gedaan. De kans op een hack kun je wel zoveel mogelijk beperken, onderhoud speelt hier een belangrijke rol in maar er zijn meer factoren die meespelen. Je kunt onze strippenkaart gebruiken om ons je veiligheid een boost te geven.

Verhuisservice

Wil je naar ons overstappen maar niet de zorgen van het overstappen?

Alle websites gemaakt in WordPress kunnen worden verhuisd naar Jouw Site Host. Mocht jou website gemaakt zijn met een ander systeem kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of WhatsApp.

Ja wij verhuizen ook jouw mailbox mocht je dit willen.

Wij moeten als beheerder worden toegevoegd in jouw wordpress website. Wij vragen voor het verhuizen van de mailbox nog wat gegevens.

Nadat wij alle gegevens hebben ontvangen verhuizen wij de website binnen 48 uur.

Dit verschilt, meestal is de website binnen een paar uur weer online maar het kan maximaal 48 uur duren. Wij verhuizen in overleg de website op een tijdstip gekozen door jou, want jij weet het beste wanneer de website het minst word bezocht.

Strippenkaart

Nieuwe foto’s plaatsen, pagina herindelen of ander werk ? een strippenkaart kun je per kwartier besteden.

Wil je iets laten uitbesteden? bijvoorbeeld een aanpassing in de layout, het optimaliseren van de veiligheid of het oplossen van een fout of storing ? Een strippenkaart kun je per kwartier besteden.

wij hebben de volgende strippenkaarten:

Strippenkaart 3 uren: 149,-
Strippenkaart 5 uren: 239,-
Strippenkaart 10 uren: 449,-

Alle bovengenoemde prijzen zijn excl btw

Een strippenkaart is 1 jaar geldig

Ja dit kan zeker, al kunnen wij sommige taken sneller uitvoeren als de website ook bij ons is gehost. Mocht je jouw website willen overzetten kun je gebruik maken van onze overstapservice.

Nee de strippenkaart kan per kwartier worden besteed

Niet gevonden wat je zocht ?

Niet gevonden wat je zocht? of wil je meer informatie? neem contact met ons op en wij helpen je graag.